Markul

Markul

on August 9, 2017

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 

xxxtime

xxxtime

on August 10, 2017

Hello,

I have problem with saving Meta Tags & Popunder in SEO editor.

It show error: Unknown column 'jscode' in 'field list'

Tubes:
omgteens.com
younggirlssex.net

Best Regards

ConneTrol

ConneTrol

on August 10, 2017

Markul said:

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 



Nice patch Markul ! Very appreciates :)

 

hardingboy

hardingboy

on August 11, 2017

I cant get it to add my plugrush or my google code. I tried the pr code with 'pr    ' and without. i put the code in and pressed enter but nothing no change. The same for the google code.

Markul

Markul

on August 12, 2017

hardingboy said:

I cant get it to add my plugrush or my google code. I tried the pr code with 'pr    ' and without. i put the code in and pressed enter but nothing no change. The same for the google code.



Did you clear the site cache afterwards? 

alapal5

alapal5

on August 24, 2017

Markul said:

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 



When i visit my site.It looks like error. My site address: xxnnpro.com


 Attachment 1 

Markul

Markul

on August 24, 2017

alapal5 said:

When i visit my site.It looks like error. My site address: xxnnpro.com



Your site is fixed. 

AlmondMnM

AlmondMnM

on October 15, 2017

My dashboard shows that I have 2 subdomains which is correct.  But, it also shows that I do not have any custom tube sites which is incorrect.  My custom tube site: boobiesnbooties.com gives an error. 

follador2021

follador2021

on October 26, 2017

hardingboy said:

I cant get it to add my plugrush or my google code. I tried the pr code with 'pr    ' and without. i put the code in and pressed enter but nothing no change. The same for the google code.



sexoylujuria1.easyxtubes.com

Markul

Markul

on October 30, 2017

AlmondMnM said:

My dashboard shows that I have 2 subdomains which is correct.  But, it also shows that I do not have any custom tube sites which is incorrect.  My custom tube site: boobiesnbooties.com gives an error. 



Then you need to recreate that site I am afraid :(

minabobo

minabobo

on January 3, 2018

Markul said:

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 



I created a custom tube site which my dashboard correctly shows but I receive an error when I try to open that site.  I can't access it at all.  I tried both clicking on the url as well as clicking on the blue dashboard button, but all I get is a "This site can't be reached" error message on a new page that pops us.  The name of my site is   whiteonasiangay.com

wolfdaddyspace

wolfdaddyspace

on January 5, 2018

I am having trouble posting videos on my tube site. On the manage videos dashboard page, it says they are online. On my site, I can find them using a side widget but the main page reads "Please import videos to start your tube site!

My tube's url is http://amateurfetishporn.com

Also, it appears that many of the image URL's from Red Tube are broken on my site. 


Corrupting the World with Kink
Constellation89

Constellation89

on January 25, 2018

wolfdaddyspace said:

I am having trouble posting videos on my tube site. On the manage videos dashboard page, it says they are online. On my site, I can find them using a side widget but the main page reads "Please import videos to start your tube site!

My tube's url is http://amateurfetishporn.com

Also, it appears that many of the image URL's from Red Tube are broken on my site. 



Same here. Will videos show after purchasing premium?

biancastone

biancastone

on February 9, 2018

Markul said:

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 



Hi, I am having trouble setting up my first blog site. I re-purchased a custom URL through namecheap that supports .com (the last url was .network and from my understanding, does not support these URL's for redirects to EasyXSites).

Now that my custom .com address is connected to EasyXSites, I am hoping to have my blog dashboard installed and accessible soon. However, I am newbie at the affiliate hosting. Any help on getting my blog dashboard up and running would be helpful, thank you. 

biancastone

biancastone

on February 9, 2018

Markul said:

All custom tube sites are now fixed and has the latest patch. 

Please report any errors you might find on custom tube sites here. 



Hi, I am having trouble setting up my first blog site. I re-purchased a custom URL through namecheap that supports .com (the last url was .network and from my understanding, does not support these URL's for redirects to EasyXSites).

Now that my custom .com address is connected to EasyXSites, I am hoping to have my blog dashboard installed and accessible soon. However, I am newbie at the affiliate hosting. Any help on getting my blog dashboard up and running would be helpful, thank you.